wij stellen ons voor

Verandervermogen is een netwerk van verandermanagers, trainers en coaches. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden, faciliteren en coachen van verandertrajecten. Op management en operationeel niveau, in teamverband en individueel. Wij geloven in maatwerk en eigenaarschap, omdat elk verandertraject anders is en nieuw en gewenst gedrag pas beklijft als het door het individu én de omringende stakeholders wordt omarmd. Het is ons doel om het volle potentieel uit mensen te halen en organisaties daarmee de volgende stap te laten maken in hun veranderproces. Gezamenlijk en in verbinding met elkaar. We stellen ons graag aan je voor:

bart van zuilekom

Met meer dan 20 jaar ervaring als trainer, coach en proces- en teambegeleider, heb ik een enorme passie voor het ontwikkelen van, soms verborgen, talenten bij mensen. Die talenten werkbaar maken in de context van de organisatie vind ik nog steeds een geweldige uitdaging. Iedereen heeft naar mijn overtuiging potentieel dat bijdraagt aan de verwezenlijking van de gezamenlijke ambitie van de organisatie. Het ontsluiten van dat potentieel zie ik als mijn persoonlijke missie.

Mijn persoonlijke stijl kenmerkt zich door optimisme, enthousiasme en humor. Ik heb jarenlange ervaring, zowel in profit als non-profit, en mijn resultaatgerichte aanpak zorgt voor praktische en effectieve oplossingen die duurzaam zijn. Ik werk met veel plezier voor onder andere VNU Media, Sanoma, HEMA, CEWE Benelux, Praxis, AMC, BVO en de Unie van Waterschappen als adviseur, trainer, coach en Insights Discovery® practitioner. 

janneke van den hoek

Verandervermogen is ontstaan vanuit mijn wens om mensen in organisaties te helpen en te ondersteunen bij wat misschien wel de grootste uitdaging voor iedereen is: veranderen. Het is mijn diepste overtuiging dat ieder mens kan veranderen, met de juiste ondersteuning en begeleiding en vanuit een natuurlijk verlangen naar ontwikkeling en leuk en betekenisvol werk.

Ik breng mensen in beweging, durf grenzen te overschrijden en de onderstroom te benoemen; altijd in respectvolle confrontatie. Visie, vertrouwen en verantwoordelijkheid kenmerken mijn leiderschap. Door deze praktisch te vertalen in concrete uitvoering ben ik staat mensen mee te krijgen in het duurzaam realiseren van de ambities van de organisatie. Dat doe ik vanuit verschillende rollen; soms als coach of procesbegeleider, dan weer als interim manager, dan weer als adviseur.
Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring met complexe veranderprocessen op strategisch en tactisch niveau, onder andere bij C1000, Philadelphia, BVO, Stichting BOOR en Dushi Huizen.

Wil je meer weten over onze visie op veranderen en op welke manier wij beweging creëren bij mens en organisatie? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.