Diensten & visie

trainingen

Wij verzorgen trainingen op zowel individueel als team en organisatie niveau. In co-creatie met de opdrachtgever bepalen we wat het vertrekpunt van de training is, waar de organisatie naar toe wil groeien en wat er voor nodig is om die verandering duurzaam te creëren.

coaching

Wij coachen individuen en kleine teams binnen organisaties. De context bepaalt hierin onze aanpak en werkwijze, omdat wij geloven dat die essentieel zijn in het benutten van het maximaal potentieel. Zowel voor het individu als ook de organisatie.

interim

In organisaties waar de veranderbehoefte groot is, het veranderproces acuut ingezet dient te worden, of een versnelling behoeft, kan tijdelijk meer structurele ondersteuning op basis van een interim oplossing uitkomst bieden. Daarin denken wij graag mee!

onze visie

In deze tijd past een nieuwe visie op groei, ontwikkeling en verandering. Hierin staat het begrip verbinding centraal. Ontwikkelingen staan nooit op zich, ze vinden in samenhang met de omgeving plaats en zijn door het verleden, het heden en de toekomst met elkaar verbonden. Niet de enkele beweging is van belang. Het gaat om het geheel. Veranderingen zijn het meest succesvol wanneer deze aansluiten bij de positieve aspecten van de cultuur en deze versterken. Dan pas kun je spreken over een ontwikkeling die waarde toevoegt aan de organisatie. Onze visie op veranderen hebben wij praktisch vertaald naar vijf principes. Vanuit deze principes geven wij ons werk vorm.