Interim

onze werkwijze

Naast ons trainingen en coaching aanbod, zijn wij bij verandertrajecten op interimbasis inzetbaar. Met name in organisaties waar de veranderbehoefte groot is, het veranderproces acuut ingezet dient te worden, of een versnelling behoeft. Tijdelijk meer structurele ondersteuning op basis van een interim oplossing kan uitkomst bieden. Veranderende omstandigheden vragen om een groot aanpassingsvermogen van medewerkers. Soms is een verandering direct en concreet, veel vaker is verandering een continu proces. De focus van verandermanagement is verschoven van een proces gericht op een gewenst ander eindresultaat, naar een proces gericht op het aanspreken en activeren van verandervermogen bij individuele medewerkers en teams: de manier van leidinggeven verandert. Wij ondersteunen en faciliteren het verandertraject dan op een meer dagdagelijkse basis.

We starten met een inventarisatie van de vraag-/doelstelling en bijbehorende context. Daarna stemmen we af over de gewenste aanpak. Dit is vormgegeven vanuit de principes van Agile werken, zodat gedurende het proces snel op veranderende situaties en/of inzichten gestuurd kan worden. Altijd na afstemming met de opdrachtgever en met het oog op de gewenste ontwikkeling.

Eén iemand kan het verschil maken in een organisatie ontwikkeltraject. Met haar enorme betrokkenheid, inlevingsvermogen, ruime ervaring en inhoudelijke kennis weet Janneke beweging te brengen. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Janneke is een strateeg met beide benen op de grond. Het was een leerzaam feest om met haar te werken!
Kikki Lindeman
HR Business Partner Supply Chain, Agri Firm

Wil je meer weten over onze interim werkzaamheden of vrijblijvend kennismaken? We horen graag van je!