Coaching

onze werkwijze

Om het resultaat van een verander- of ontwikkeltraject zo duurzaam mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat het veranderproces wordt gedragen, door individuen en teams op sleutelposities binnen de organisatie. Wij ondersteunen en stimuleren dit door middel van coaching, waarbij de focus ligt op een intensieve verdieping op individueel niveau. Met als doel het optimaal potentieel te benutten. Dit kan één op één zijn of in de samenstelling van een klein team.

Ons aanbod in coaching is maatwerk. In samenspraak met de opdrachtgever bepalen we waar de meeste winst te behalen valt ten opzichte van de huidige situatie. We brengen beperkende overtuigingen en patronen naar de oppervlakte en leggen daarmee het aanwezige potentieel bloot. Het vertrekpunt van onze coaching is vrijwel altijd een Insights Discovery profiel. Dit geeft ons gefundeerd inzicht in de kenmerken en strategieën van het individu.

“Vanaf het begin van mijn coachingstraject via Verandervermogen ben ik uitgedaagd om bewust te zijn van mijn onbewuste gedrag. Bart stelde de juiste vragen en ondersteunde in heldere doelstellingen, waarbij hij de verantwoordelijkheid volledig bij mij liet liggen. Dit stimuleerde mijn persoonlijke groei én ontwikkeling als manager, waardoor ik mijn impact binnen onze organisatie, op een bij mij passende manier, heb kunnen vergroten. Nog dagelijks heb ik baat bij de inzichten die het coachingstraject met Bart mij hebben gegeven.”
Bram Peek
Sales manager CEWE Benelux & UK

Wil je meer weten over onze coaching en/of een vrijblijvende kennismaking aanvragen? We horen het graag!