Klanten

Wij werken met veel plezier en passie voor diverse klanten binnen zowel de profit als ook de non-profit sector. Het is juist die diversiteit die dynamiek en scherpte brengt, waardoor we onze kennis en ervaring synergetisch in beide sectoren in kunnen zetten. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een meer langdurige samenwerking, zodat veranderingen kunnen beklijven en capaciteit van mens én organisatie optimaal worden benut. Onderstaand een greep uit ons klantenportfolio: 

Philadelphia is een non-profit organisatie, die als missie heeft mensen met een beperking te ondersteunen in een zo prettig mogelijk leven. Vanuit Verandervermogen hebben we hier op interim basis een strategisch HRM beleid geïmplementeerd. Meer over deze opdracht lees je hier.
De bekende retail keten Praxis beschikt over 191 winkels binnen Nederland. Wij verzorgen op structurele basis trainingen bij Praxis voor het middenkader van de winkels; het basis leidinggeven programma.

Het Bevolkingsonderzoek doet landelijk structureel en preventief onderzoek naar borstkanker bij vrouwen. Een grote organisatie met een mooie missie, waar wij een interim rol Manager Invoering Zelforganisatie hebben vervuld. Tevens hebben we hier de training ‘Leidinggeven aan zelforganiserende teams’ verzorgd.CEWE is Europees marktleider op het vlak van fotofinishing producten. Met onder meer klanten als Kruidvat, Albert Heijn en Mediamarkt, is dit een organisatie met een interessante dynamiek. Vanuit Verandervermogen verzorgen we structureel trainingen en coachingstrajecten binnen zowel het management team van CEWE als ook het middenkader, met als doel het versterken van leiderschap en verbeteren van de samenwerking.

De Unie van Waterschappen is de vereniging van de Nederlandse waterschappen. De Unie van Waterschappen vertegenwoordigt de waterschappen in het nationale en internationale speelveld, behartigt de belangen van de waterschappen en stimuleert kennisuitwisseling en samenwerking. Binnen de Unie hebben wij diverse trainingen verzorgd, waaronder ‘train de trainer intervisie’ en de training ‘ontwikkelgesprekken’.

Bart heeft samen met ons een Management Development traject ontwikkeld voor onze leidinggevenden gericht op coachend leiderschap; leidinggeven aan zelforganiserende teams. De deelnemers zijn zich nu meer bewust van het leiderschap dat van hen gevraagd wordt en de persoonlijke uitdagingen daarin. Dit draagt in belangrijke mate bij aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Bart heeft in dit traject met zijn enthousiasme en optimisme een stimulerende rol gespeeld. Bart creëert een veilige en inspirerende leeromgeving waarin de deelnemers zichzelf kunnen zijn.
Pauline van den Broek
Voorzitter Raad van Bestuur Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Wil je meer weten over ons klantportfolio óf ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!